مجموع نظرات: ۳
سه‌شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۶
۰ نفر

معمولا بچه‌ها به‌خصوص در مقطع دبستان با خوردن میوه‌جات؛ آن هم در قالب صبحانه میانه چندانی ندارند. ولی این ترفند شماست که دو میوه پرخاصیت انرژی‌زا را در ترکیبی خوشمزه به عنوان صبحانه به خوردشان بدهید.

بِنيه سيب و موز

همشهری آنلاین: این صبحانه برای روزهای امتحانات سخت بچه‌ها مثل علوم و ریاضی پیشنهاد مناسبی است.  

مواد لازم

۸۰ گرم شکر
یک ق چ دارچین
۲ عدد سیب درشت
۲ عدد موز
۴ ق س گلاب یا عرق بهار نارنج
۱۲۰ گرم آرد
۲ عدد تخم‌مرغ
۲ /۱ ق چ بیکینگ پودر
یک ق چ نمک
۲ /۱ پیمانه شیر یا ماءالشعیر
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
یک پیمانه مخلوط شکر (یا پودر قند) و دارچین برای تزئین

۱. سیب‌ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنید، سپس دانه‌هایشان را جدا کنید. حلقه‌ها را در بشقابی بچینید و رویشان را گلاب بریزید. شکر و دارچین را مخلوط کنید و روی سیب‌های حلقه شده بریزید. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه رها کنید تا طعم‌دار شوند. موزها را پوست کنده و به شکل دلخواه برش بزنید و کنار بگذارید.

۲. زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کنید. زرده‌ها را در یک کاسه با کمی نمک مخلوط کرده و خوب بزنید تا صاف و یکدست شوند. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تدریج به زرده‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست و بدون گوله شود. بعد آهسته آهسته شیر (یا ماءالشعیر) را اضافه کنید و هم بزنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن خوب بزنید تا کف کند. بعد به مواد اضافه کنید.

۳. روغن را در یک تابه گود داغ کنید. تکه‌های سیب و موز را ابتدا در مایه آماده شده (تخم‌مرغ و آرد) بغلتانید و بعد در روغن زیاد سرخ کنید. وقتی هر دو طرف میوه‌ها طلایی شد، آنها را از روغن خارج کرده و در توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

فوت‌وفن

برای سرو کردن به دلخواه می‌توانید با مخلوط پودر قند (یا شکر) و دارچین تزئین کنید.

کد خبر 775591
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha